stenslag

Reparation af stenslag

For dig som har en glasskade i form af et eller flere stenslag i forruden, og ikke vil risikere at det slår store revner og får uoprettelig skade.
24 83 89 10
Slår din rude revner?

Skynd dig at ringe til os, så kommer
vi til dig og reparerer skaden.

Husk, vi ordner også forsikringspapirerne!

Ring og book en tid nu

Alle bilmærker

Vi udskifter eller reparerer 
ruder på alle bilmærker.

Vi yder fuld garanti

Fuld monterings-, rust- og tæthedsgaranti på alle
udskiftede ruder.

Vi yder fuld garanti

Fuld monterings-, rust- og tæthedsgaranti på alle
udskiftede ruder.

Vi ordner forsikring

Vi tager os alt det praktiske med dit forsikringsselskab.

Kan stenslaget repareres?

Stenslag kommer altid når man mindst venter det. Det er altid irriterende, men skaden, og dermed udgiften, behøver ikke nødvendigvis være hverken stor eller besværlig at få udbedret

Størrelsen på stenslaget, og hvor det sidder, kan være afgørende for om det kan klares med en simpel reparation, eller om ruden skal udskiftes. Det kan nemlig have stor betydning for sikkerheden hvis udsynet er hæmmet. Ligeledes kan bilen muligvis ikke synes hvis stenslaget sidder i det primære synsfelt.

Hvad kan jeg selv gøre?

Først og fremmest kan du prøve at vurdere hvorledes stenslaget bør repareres.

  • Er stenslaget begyndt at revne
  • Er stenslaget større end en to-krone?
  • Sidder stenslaget mindre end fem centimeter
    fra rudens kant?
  • Sidder stenslaget indenfor det primære synsfelt?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af ovenstående spørgsmål, er det muligt, at ruden skal skiftes i stedet.

Hvis du derimod kan svare nej til dem alle, kan du med fordel starte med at dække stenslaget til for at undgå, at der kommer vand eller snavs i hullet. Dette kan gøres med et rudeplaster, et lille klistermærke eller almindelig gennemsigtig tape.

Få ruden repareret hurtigst muligt

Et lille stenslag kan næsten altid repareres så længe der ikke kommer vand eller skidt i stenslaget. Kommer der fugt og snavs i stenslage, kan man risikere, at ruden revner, hvis der eksempelvis er nattefrost. Der er vigtigt at stenslaget repareres hurtigst muligt for at undgå at gøre skaden værre en nødvendigt.

Hvis uheldet er ude bør du ringe til os på telefon 24 83 89 10 hurtigst muligt, hvorefter vil vi udbedre stenslaget på enten vores værksted eller ude hos dig.

Dækker min forsikring reparation af stenslag?

Rigtigt mange har glasforsikring via deres kasko på den ene eller anden måde. Dækningen kan enten være hel eller delvis i forbindelse med stenslagsreparation. Hvordan du helt præcist er dækket bør du se i din forsikringspolice.

Vi har samarbejde med alle danske forsikringsselskaber

Vi arbejder tæt sammen med alle forsikringsselskaber i Danmark, så uanset hvor du er forsikret, kan vi hjælpe dig med reparation af stenslag. Faktisk behøver du slet ikke at tage kontakt til dit forsikringsselskab, da vi ordner alt papirarbejdet for dig. Eftersom vi klarer registreringen med navn og nummer, behøver du ikke engang at medbringe forsikringspolicen.

Når stenslaget er udbedret skal du ikke betale noget hos os, men bliver derimod kontaktet direkte af dit forsikringsskab som herefter vil vejlede om f.eks. opkrævning evt. selvrisiko.

Hvad koster reparation af stenslag?

Reparation af ét stenslag koster typisk omkring 300-400 kroner, men afhænger bla. af stenslagets størrelse og placering. Er stenslaget meget stort, eller ubehandlet i en længere periode, kan det være nødvendigt at udskifte forruden. Pris og reparation vil blive nøje vurderet af vores teknikere på stedet, eller i vores værksted.